m
Animated block pattern

Website vrijzinnigen NPB Wassenaar in het nieuw

Voor de Vrijzinnigen NPB in Wassenaar hebben wij recent de nieuwe website opgeleverd. Een frisse en moderne website die past bij de huidige tijdsgeest. Met het ontwerp hebben we de nadruk gelegd op de vele activiteiten die de NPB organiseert. Dit door middel van een overzichtelijke agenda en een visueel aantrekkelijke nieuwspagina. Deze elementen komen allemaal samen op de homepage waar de bezoeker gelijk visueel getrakteerd wordt op wat de NPB te bieden heeft. Neem snel even een kijkje op www.vrijzinniginwassenaar.nl

Over vrijzinnigen NPB Wassenaar
Ben je op zoek naar een kerk in Wassenaar? Past een open geloofsgemeenschap – waar geloof, kunst en filosofie onder één dak zijn – bij jou? Kom dan eens kijken.

Geloof, filosofie en kunst gaan samen in onze geloofsgemeenschap. Hoe we dat doen? Zondagochtend zijn er kerkdiensten, en door de week activiteiten zoals tentoonstellingen, een filosofisch café, lezingen van bekende en bijzondere Nederlanders en gespreksgroepen. Er is ruimte voor ieders geloof. We denken na over de betekenis van Bijbelse verhalen, maar altijd met oog voor de menselijke maat. We stellen de mens centraal, maar altijd vanuit het besef dat je in het leven meer bereikt als je samenwerkt. Je bent meer dan welkom om mee te doen.