m
Animated block pattern

Wist je dat jij met de keuze voor Lipton écht verschil kan maken?

In opdracht van PR-bureau 2twintig hebben wij een advertorial voor Lipton ontworpen. Een advertorial met een mooi verhaal. Lipton loopt voorop in duurzaamheid met 100% gecertificeerde thee. Dit geven zij aan door het keurmerk met het groene kikkertje, oftewel de Rainforest Alliance certificering. Dit keurmerk staat onder meer voor eerlijke arbeidsvoorwaarden op de Lipton theevelden. Dat betekent dat Lipton 16.000 werknemers én hun gezinnen voorziet van huisvesting, gratis gezondheidszorg en scholing voor de kinderen.

Het groene kikkertje van Rainforest Alliance staat ook voor duurzame landbouw. Dat betekent dat Lipton op de theevelden zoveel mogelijk energie van natuurlijke bronnen gebruikt en zo min mogelijk dingen die schadelijk zijn voor het milieu. Lipton beschermt het ecosysteem en zorgt actief voor het behoud van het regenwoud. In de advertorial staat duurzaamheid centraal en wordt het keurmerk uitgelegd.

Over 2twintig

2twintig public relations is een PR-bureau gevestigd in Rotterdam. Een pragmatisch en adequaat PR-bureau, zonder veel poeha en altijd met een persoonlijke benadering. Vol energie en met passie voor PR. Wij geloven dat je met PR een merkreputatie kunt bouwen en onderhouden. Al meer dan tien jaar werken we voor onze klanten aan geloofwaardigheid en talkability, de voorwaarden voor een sterk merk. We don’t over promise; we over deliver!

advertorial