fbpx
skip to Main Content

Groot Hoogwaak is een woon- zorgcentrum in Noordwijk. Met de komst van de nieuwe directeur, Marc Vieten, wordt Groot Hoogwaak opnieuw gepositioneerd in de zorgmarkt. ‘Wij zijn er voor iedereen die steun vraagt bij het oud worden’. Wij zijn in samenwerking met communicatieadviseur Oscar de Grave, personeel én bewoners gestart met een aantal sessies waarbij de klant centraal staat.

De uitkomst was helder, iedereen is uniek, heeft een eigen zorgaanpak nodig, heeft een eigen kijk op de wereld en iedereen mag er zijn. Dit resulteert in de visuele identiteit rondom de vingerafdruk, die een ieder uniek maakt. Tevens is de bijzonder locatie van Groot Hoogwaak hierin terug te zien; de zon, de golven en de duinen. De slogan ‘Ik ben blij dat je hier bent’, zet het geheel extra kracht bij.

Samen met Marielle van Delft van JELL Fotografie maakten we de nieuwe campagnebeelden. Een serie waarin interactie tussen mensen die elkaar lief zijn worden afgewisseld met indringende portretten waar het levensgeluk nog vanaf spat. Ik ben blij dat je hier bent!

Huisstijl laten maken
Back To Top