fbpx
skip to Main Content

Voor Welzijn Noordwijk ontwikkelden we diverse communicatiemiddelen. Waaronder een algemene brochure met diverse folders voor Buurtwerk, Mantelzorg ondersteuning en Welzijn op recept. Daarnaast hebben we een vrijwilligerscampagne gelanceerd.

Hierbij hebben we weer authentieke beelden geschoten met Jell Fotografie. De vrijwilliger in beeld kijkt mooi de camera in en geeft een doordringend beeld. Daarnaast zegt de setting in één beeld waar het over gaat.

Welzijn Noordwijk is een professionele welzijnsorganisatie voor alle inwoners in Noordwijk van 18 jaar en ouder. Hun doel is om het welzijn in Noordwijk te bevorderen. Zij bieden informatie, advies en ondersteuning bij het uitbreiden van het netwerk en het vergroten van uw welbevinden. Ook bieden ze ondersteuning aan mantelzorgers. Ze verbinden mensen met elkaar en faciliteren dat mensen binnen de gemeente of eigen buurt elkaar ontmoeten, leren kennen en iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat kan zowel op buurtcentra als in de buurt. Daarnaast kunt u bij Welzijn Noordwijk terecht wanneer u vrijwilligerswerk wilt doen, uzelf wilt ontwikkelen of wilt deelnemen aan passende activiteiten in Noordwijk.

Back To Top