fbpx skip to Main Content

Voor Welzijn Noordwijk ontwikkelden we diverse communicatiemiddelen. Waaronder een algemene brochure met diverse folders voor Buurtwerk, Mantelzorg ondersteuning en Welzijn op recept. Daarnaast hebben we een vrijwilligerscampagne gelanceerd.

Hierbij hebben we weer authentieke beelden geschoten met Jell Fotografie. De vrijwilliger in beeld kijkt mooi de camera in en geeft een doordringend beeld. Daarnaast zegt de setting in één beeld waar het over gaat.

Welzijn Noordwijk is een professionele welzijnsorganisatie voor alle inwoners in Noordwijk van 18 jaar en ouder. Hun doel is om het welzijn in Noordwijk te bevorderen. Zij bieden informatie, advies en ondersteuning bij het uitbreiden van het netwerk en het vergroten van uw welbevinden. Ook bieden ze ondersteuning aan mantelzorgers. Ze verbinden mensen met elkaar en faciliteren dat mensen binnen de gemeente of eigen buurt elkaar ontmoeten, leren kennen en iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat kan zowel op buurtcentra als in de buurt. Daarnaast kunt u bij Welzijn Noordwijk terecht wanneer u vrijwilligerswerk wilt doen, uzelf wilt ontwikkelen of wilt deelnemen aan passende activiteiten in Noordwijk.

Met #effe buurten wil Welzijn Noordwijk laten zien hoe leuk het kan zien om contact met je buren te hebben, om samen iets te ondernemen voor je buurt of een buurtbarbecue te organiseren. Even omkijken naar die buurman die niet meer kan wandelen, door zijn hond af en toe uit te laten. Samen met de buurt bedenken hoe je een wijk veilig maakt voor de kinderen. Of met vrienden bedenken hoe je dat gave skateplein kunt opknappen. De officiële lancering vindt in september plaats. Zij doen dan ook een oproep! Heb je een leuk idee? Of wil je laten zien hoe je contact met je buren is? Plaats het op Instagram #effe buurten. Wij zijn benieuwd!

#Effewatdoen. Het klinkt simpel en eigenlijk is dat ook zo! Een wandeling maken met iemand die weinig buitenkomt, een fotoalbum maken om herinneringen te bundelen, een visje met iemand eten aan de boulevard. Ergens een uurtje vrij maken om iemand blij te maken. Leuk toch? Flexibel, vrij zijn om iets te doen en er een goed gevoel aan overhouden. Zo kan het ook.

Welzijn Noordwijk lanceert in januari 2020 de campagne #Effewatdoen om zo aan de bewoners van Noordwijk te laten zien hoe je met een kleine inspanning tóch iets voor een ander kunt betekenen. Krijg jij ook het gevoel krijgt dat je ergens aan vast zit, als je het woord ‘vrijwilligerswerk’ hoort? Daarom wil Welzijn Noordwijk het met deze campagne over een andere boeg gooien en laten zien dat je ook eenmalig een kleine interactie met iemand kan hebben en zo een waardevolle bijdrage kunt leveren. No strings attached. We noemen het daarom ook geen vrijwilligerswerk! Maar gewoon ‘effe wat doen’.

Back To Top