m

FHC Formulebeheer

DrukwerkMagazinePackaging designWebdesign

Familiebedrijf met cafetariaroots

’Door van elkaar te leren, successen te delen en betrokkenheid te creëren, wordt enthousiasme opgewekt voor zowel de ondernemer als de medewerker. Samen kun je immers meer dan alleen! We bieden uitgebreide diensten om ondernemers te ondersteunen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn.’

FHC Formulebeheer is een formulehuis dat in 1994 is opgericht. De oprichter Wim Markwat is zelf cafetaria-ondernemer en weet daarom als geen ander hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. FHC beheert drie franchiseformules: Family, Foodmaster en Vital. Ondernemers kunnen onder één van deze merken een bedrijf starten en meeliften op de franchiseformule.

Jaarlijks ontwerpen wij het magazine ‘De Cafetaria.’ Het magazine inspireert trotse cafetaria ondernemers en laat de nieuwste trends zien. Daarnaast maken we voor de formules Family en Foodmaster diverse communicatie uitingen en verpakkingslijnen met een eigen gezicht. Dit eigen gezicht is terug te vinden op de ontwerpen van milkshakebekers, hamburgerbakjes en frietzakken.

Voor de cateraar #TGTHR van het Amsterdamse ROC, hebben wij de huisstijl uitgebreid met een nieuwe typografie, illustratiestijl en verschillende wallpapers en speelse buttons, om de verschillende soorten producten te categoriseren.

Magazine