m

Grimbergen Installaties

DrukwerkFotografieIndoor & outdoor designSigningVisuele identiteitWebdesign

Vakmanschap, betrouwbaarheid en ervaring

’We zijn trots op onze rijke historie, diepgeworteld in de Duin- en Bollenstreek. Als achtste generatie zijn we altijd bezig met het nog beter doen dan wat we al deden. Maar we vergeten nooit wat we hebben geleerd van onze vader, zoals hij dat weer van zijn vader geleerd heeft. We zijn nooit te groot om klein te denken.’

Grimbergen Installaties is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1748. Ooit een ambachtelijke smederij, nu een modern totaalinstallatiebedrijf. Of het nu gaat om de reparatie van een ketel, het aanleggen van een klimaatinstallatie, of zonnepanelen; Grimbergen heeft de expertise in huis met duurzame en toekomstbestendige systemen.

De naamswijziging van Grimbergen Noordermeer naar Grimbergen Installaties, bracht aanpassingen aan de visuele identiteit met zich mee: een nieuw logo, met de nadruk op de lange historie en het innovatieve karakter van Grimbergen, maar ook de ontwikkeling van een nieuwe website, drukwerk en de uitstraling van het outdoor design van het pand. De oorspronkelijke elementen zijn omgezet naar een eigentijdse vormgeving, welke is vastgelegd in een brandbook.

Fotografie