m

Groot Hoogwaak

DrukwerkFotografieIconenIndoor & outdoor designSigningVisuele identiteitWebdesign

Ik ben blij dat je hier bent

’Wij zijn er voor iedereen die steun vraagt bij het oud worden. Wij willen de beste zorg bieden, bijdragen aan ieders leefplezier en mensen zo lang mogelijk de dingen zelf laten doen. Wij komen bij mensen thuis en wij zijn er voor alle bewoners op ons terrein. Onze diensten baseren wij op drie begrippen: waardering, aandacht en deelname.’

Groot Hoogwaak is een zelfstandig woon- zorgcentrum in Noordwijk. Zij zijn er voor iedereen die steun vraagt bij het oud worden en bieden een heerlijke omgeving aan zee waar iedereen met respect en waardigheid wordt behandeld. Groot Hoogwaak heeft een kleinschalig verpleeghuis waar het fijn is om te wonen en er is altijd wel wat te doen.

Voor het ontwikkelen van de nieuwe visuele identiteit zijn we gestart met een aantal sessies waarbij de klant centraal stond en we de identiteit scherp hebben geformuleerd. De uitkomst was helder: iedereen is uniek, heeft een eigen zorgaanpak nodig en heeft een eigen kijk op de wereld. Dit resulteerde in de visuele identiteit rondom de vingerafdruk, die iedereen uniek maakt. Tevens is de bijzondere locatie van Groot Hoogwaak hierin terug te zien: de zon, golven en de duinen. De slogan ‘Ik ben blij dat je hier bent’, zet het geheel extra kracht bij.

Binnen de visuele identiteit is ook het fotografieconcept ontwikkeld met de daarbij horende campagnebeelden in Noordwijk. Een serie waarin interactie tussen mensen die elkaar lief zijn worden afgewisseld met indringende portretten waar het levensgeluk vanaf spat. De basiselementen zijn vastgelegd in het brandbook, en daarnaast hebben we de rest van de communicatiemiddelen ontwikkeld, zoals stationary, wagenpark, outdoor design, drukwerk en de website.

Fotografie