m

Heemskerk Flowers

DrukwerkFotografieIndoor & outdoor designMagazine

One-stop-shop voor bloemen & planten

’Door het persoonlijk contact met onze klanten kennen onze specialisten uw omgeving goed en kunnen we ze alles over de producten vertellen. Met passie en innovatie streven wij naar gelukkige klanten.’

Heemskerk Flowers is een familiebedrijf dat al 60 jaar toonaangevend is in de bloemen- en plantensector. Meer dan 350 medewerkers staan iedere dag klaar om te voorzien van de beste kwaliteit van bloemen en planten. Het gigantische assortiment bestaat uit snijbloemen, planten, decoratiemateriaal en meer aanverwante artikelen, en met een uitgekiend transportsysteem leveren zij overal in de wereld: snel en efficiënt.

Naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van dit mooie bedrijf zijn wij begonnen met het maken van een jubileummagazine. Van redactie tot concept, van fotografie tot vormgeving. Het hele magazine hebben we samen met de klant bedacht en ontworpen. Wat een feest om dit met deze leuke mensen uit te mogen voeren!

Inmiddels maken wij diverse communicatiemiddelen voor Heemskerk Flowers: een mooie tijdlijnvisual in het pand, posters, advertenties, roll-up banners en beursstands.

Magazine