m

Heemskerk fresh & easy

DrukwerkFotografieInfographicMagazinePackaging designSigningVideoWebdesign

Wij maken gezond eten lekker én makkelijk

‘De wereld gezonder, fitter en leuker maken, dat is onze missie. Met onze producten hopen we dat te bereiken, want wie gezond eet voelt zich vaak ook gewoon beter.’

Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente voor ieder moment van de dag.
Om die ambitie waar te maken is innovatie onmisbaar. De concepten, processen en producten van Heemskerk worden steeds slimmer en beter. Onder hun eigen naam ‘Fresh & Easy’ brengen zij verschillende producten op de markt: verantwoord en duurzaam. Hier werkt Mooijontwerp graag aan mee! We ontwerpen alle verpakkingen, waaronder labels, stickers en sleeves. Naast het ontwerp verzorgen we alle corporate communicatie uitingen en de foodfotografie en video’s in onze eigen studio.

Bereidingsvideo

Magazine

Mediabank maakt Heemskerk fresh & easy nog efficiënter

Ieder bedrijf kent de vragen wel “weet iemand waar ik die foto kan vinden?” of “ik moet pennen bestellen, weet iemand waar ik ons logo kan vinden?”. En vaak is het antwoord dan dat Pietje of Klaasje het wel weet of het staat ergens in die map > map > map. Of in ons geval wordt die vraag vaak naar ons doorgespeeld. “Hebben jullie nog die foto die toen en toen is gebruikt, en oja we hebben ook nog even het logo in .EPS nodig.”

Lees het hele artikel hier