m

New Technology Search

DrukwerkFotografieTypografieVisuele identiteitWebdesign

Ervaren mensen voor nieuwe IT

’De kracht van focus van één ding heel goed doen. Wij begrijpen de nieuwe wereld als geen ander. Als ervaren IT-ondernemers en -consultants, weten we hoe business development werkt en hoe je software- en IT-oplossingen verkoopt en welke mensen het verschil maken.’

Bart Greve heeft New Technology Search opgericht met één doel voor ogen: bedrijven helpen excelleren met nieuwe IT, door de beste executives en senior professionals voor ze te vinden. Met New Technology Search richt hij zich nadrukkelijk op de wereld van de nieuwe IT. In deze nieuwe wereld hebben bedrijven mensen nodig met andere skills en capaciteiten. New Technology Search helpt opdrachtgevers die mensen te vinden en te plaatsen.

Voor deze opdracht zijn wij in de wereld van de nieuwe IT gedoken. We hebben een visuele identiteit ontwikkeld met een unieke beeldtaal, waarbij de eindeloze verbindingen en het netwerk de visuele basis zijn geworden voor verschillende iconen en zelfs een eigen font. Die basis hebben we vastgelegd in een brandbook, en daarnaast hebben we de fotografie verzorgd, alle fysieke middelen ontwikkeld en de website gelanceerd.

Fotografie