m

Priva

DrukwerkIndoor & outdoor designInfographicOnline

Creating a climate for growth

’Om de planeet te beschermen, wachten we niet op oplossingen, we creëren ze. Om een klimaat voor groei te creëren, richten we ons op het ontwikkelen van geavanceerde technologie, diensten en kennis voor tuinbouw, gebouwen en indoor growing.’

Priva is een hightechbedrijf op het gebied van klimaatbeheersing, gespecialiseerd in slimme gebouwen, tuinbouw technologie en indoor farming. Onze wereld maakt ongekende veranderingen door. Duurzame oplossingen om de groeiende wereldbevolking te voeden, huisvesten en zich te laten ontwikkelen zijn belangrijker dan ooit. Het leveren van technologieën en diensten om deze uitdaging aan te kunnen zijn ons verleden, ons heden en onze toekomst.

We ontwikkelen diverse infographics voor Priva, deze zijn veelal bedoelt voor online gebruik of drukwerk. Daarnaast komen de infographics op diverse beurswanden terug: Priva staat op veel internationale beurzen en inmiddels hebben onze wanden Brazilië, Canada en de USA bereikt. Naast beurswanden ontwerpen we regelmatig advertenties en ander drukwerk, zoals roll-up banners, factsheets en brochures.