m

Van der Zwart Jewelz

FotografieVideo

Een uniek sieraad voor jou alleen

’In onze fysieke winkels in Noordwijk en Katwijk vind je verschillende trendy en exclusieve merken. Horloges, armbanden of toch een te gekke collier? Bij Van der Zwart Jewelz ben je op het juiste adres.’

Van der Zwart Jewelz is dé juwelier in Katwijk & Noordwijk, met een veelzijdig aanbod van horloges en sieraden. In hun eigen atelier kunnen zij ieder gewenst sieraad repareren of op maat een uniek sieraad creëren. Van der Zwart is een familiebedrijf, van vader op zoon doorgegeven.

Voor de juwelier hebben we diverse fashionshoots verzorgd, waarbij fotograaf en videograaf elkaar afwisselen om zo efficiënt mogelijk beelden te schieten. Op die manier is er een authentieke content gecreëerd voor de website en social-mediakanalen. Tijdens de foto- én videoshoot leggen wij diverse modellen vast, waarbij de beelden in het teken van het sieraad staan. Met ons team verzorgen wij vooraf een duidelijke fotobriefing, modellen, styling en het checken van locaties.

Jenn Jewelz is het eigen, nieuwe sieradenmerk van Van der Zwart, waarbij je zelf jouw eigen stijl bepaalt. Het merk bestaat uit een basisring waarover je speelse ringen met verschillende motiefjes schuift, die vervolgens afgemonteerd wordt door uw vakkundige juwelier. Wij ontwikkelden het beeldconcept aan de hand van moodboards en een visueel social media plan.