m

Welzijn Noordwijk

CampagneDrukwerkFotografieVideo

Wie ben jij?

’We verbinden mensen met elkaar en faciliteren dat mensen binnen de gemeente of eigen buurt elkaar ontmoeten, leren kennen en iets voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast kun je bij ons terecht wanneer je vrijwilligerswerk wilt doen, jezelf wilt ontwikkelen of wilt deelnemen aan passende activiteiten in Noordwijk.’

Welzijn Noordwijk is een professionele welzijnsorganisatie voor alle inwoners in Noordwijk van 18 jaar en ouder, met als doel het welzijn in Noordwijk te bevorderen. Zij bieden informatie, advies en ondersteuning bij het uitbreiden van het netwerk en het vergroten van het welbevinden van de inwoners.

Voor Welzijn Noordwijk ontwikkelden we diverse communicatiemiddelen, waaronder een algemene brochure met diverse folders voor Buurtwerk, Mantelzorgondersteuning en Welzijn op recept. Daarnaast hebben we diverse creatieve campagnes ontwikkeld met de echte inwoners van Noordwijk als model. Samen met de klant bedenken we tijdens een brainstorm het concept, waarna wij aan de slag gaan met de visuele uitwerking. We verzorgen fotografiebriefings en e de foto- en videoshoots. Uiteindelijk komt het beeldmateriaal samen in flyers, campagnesites en posters langs de weg als eyecatcher in de regio.