m
Animated block pattern

Haasnoot Fish Group wordt Haasnoot Food Family

Vrijdag 5 juli j.l. presenteerde de Haasnoot Fish Group een nieuwe naam: De Haasnoot Food Family. “Sharing food, loving family.” De Haasnoot Food Family omvat verschillende bedrijven (Haasnoot Vis, Neptunus Seafood, 1Bite Foods en D. Parlevliet & ZN) met één gemeenschappelijke eigenschap: passie voor food. Dat zit in alle geledingen van de groeps-DNA verweven. Onze mensen maken het bedrijf. Mensen met een groot hart voor de zaak, waar samen hard wordt gewerkt. Een no-nonsense familiebedrijf waar we al bijna 70 jaar actief mee ondernemen. En met succes. De Haasnoot Food Family is een groep van bedrijven die synergetisch samenwerken binnen en met de foodbranche. Resultaat: een gezonde groei!

Visuele identiteit
Wij ontwikkelden de nieuwe pay-off: Sharing food, loving family. Deze geeft de nieuwe naam nog meer lading in de koers die de organisatie vaart. Daarnaast ontwikkelden we de gehele nieuwe visuele identiteit in recordtempo. Tussen het kennismakingsgesprek en het opleveren van de logoset en brandbook zaten maar liefst 3 intensieve weken, waarbij we veel contact met deze mooie klant hebben gehad. Inspirerend met welke overgave en toewijding dit project gezamenlijk met de klant is uitgevoerd. Zo zie je maar, niets is onmogelijk!

Wij werken momenteel nog hard aan de implementatie van de huisstijl en gaan binnenkort met fotografie, online middelen en print aan de slag.

De members van Haasnoot food family zijn:

Haasnoot Vis
De wortels van Haasnoot Vis liggen in de haring. Met ruim 65 jaar ervaring van haringvangst tot -verwerking heeft het van oorsprong Katwijkse bedrijf een schat aan ervaring in huis. Haasnoot Vis Detailhandel verzorgt de verkoop van haring, vis en aan de vishandel gerelateerde producten. Toonaangevend in de Nederlandse en Belgische visdetailhandel biedt Haasnoot Vis Detailhandel een uniek aanbod van haring, specifieke visproducten, versspecialiteiten en traitteurproducten.

1Bite Foods
1Bite Foods is de complete tapasleverancier. Onder private label produceren wij elke dag een uitgebreid assortiment verse tapas. Ons assortiment bestaat uit vlees-, vis- en vegetarische tapasproducten en delicatessen, welke door ons zelf geproduceerd of verpakt worden.

Neptunus Seafood
Met Neptunus Seafood in Enschede beschikt de Haasnoot Fish Group over een uiterst modern haringbewerkings- en verwerkingsbedrijf.

D. Parlevliet & Zn.
Na een verse start in 2014 met Fresgo Logistics, is de naam Parlevliet een fundament gebleken waar de huidige organisatie op staat en nog steeds op groeit. Al bijna een eeuw is de naam Parlevliet onlosmakelijk verbonden aan de specialisatie in geconditioneerd transport.

Bekijk de case via: Haasnoot Food Family