fbpx skip to Main Content

De Haasnoot Food Family omvat verschillende bedrijven (Haasnoot Vis, Neptunus Seafood, 1Bite Foods en D. Parlevliet & ZN) met één gemeenschappelijke eigenschap: passie voor food. Dat zit in alle geledingen van de groeps-DNA verweven. Onze mensen maken het bedrijf. Mensen met een groot hart voor de zaak, waar samen hard wordt gewerkt. Een no-nonsense familiebedrijf waar we al bijna 70 jaar actief mee ondernemen. En met succes. De Haasnoot Food Family is een groep van bedrijven die synergetisch samenwerken binnen en met de foodbranche. Resultaat: een gezonde groei!

Wij ontwikkelden de nieuwe pay-off: Sharing food, loving family. Deze geeft de nieuwe naam nog meer lading in de koers die de organisatie vaart. Daarnaast ontwikkelden we de gehele nieuwe visuele identiteit in recordtempo. Tussen het kennismakingsgesprek en het opleveren van de logoset en brandbook zaten maar liefst 3 intensieve weken, waarbij we veel contact met deze mooie klant hebben gehad. Inspirerend met welke overgave en toewijding dit project gezamenlijk met de klant is uitgevoerd. Zo zie je maar, niets is onmogelijk!

Wij werken momenteel nog hard aan de implementatie van de huisstijl en gaan binnenkort met fotografie, online middelen en print aan de slag.

Back To Top