m
Animated block pattern

Mooie nieuwe klant! Welzijn Noordwijk

Sinds een paar maanden zijn we intensief aan het werk voor Welzijn Noordwijk. Wat een mooie klant! In hoog tempo hebben we diverse communicatiemiddelen voor hen ontwikkeld. Waaronder een algemene brochure met diverse folders voor Buurtwerk, Mantelzorg ondersteuning en Welzijn op recept.

Daarnaast hebben we in december de vrijwilligerscampagne gelanceerd! Hierbij hebben we weer authentieke beelden geschoten met Jell Fotografie. De vrijwilliger in beeld kijkt mooi de camera in en geeft een doordringend beeld. Daarnaast zegt de setting in één beeld waar het over gaat.

Wil jij trouwens nog vrijwilligerswerk doen in de regio Noordwijk maar weet je nog niet wat?
Neem dan contact op met Aleid Guijt van Welzijn Noordwijk, aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl. Zij helpt je op weg!

Inmiddels zijn we ook met diverse initiatieven bezig zoals een Maatjescampagne die later dit jaar wordt gelanceerd én hebben we onlangs een visuele identiteit voor Koffie&Geldzaken ontwikkeld. We houden jullie hierover op de hoogte.

Over Welzijn Noordwijk

Welzijn Noordwijk is een professionele welzijnsorganisatie voor alle inwoners in Noordwijk van 18 jaar en ouder. Ons doel is om het welzijn in Noordwijk te bevorderen.
Wij bieden informatie, advies en ondersteuning bij het uitbreiden van het netwerk en het vergroten van uw welbevinden. Ook bieden we ondersteuning aan mantelzorgers. We verbinden mensen met elkaar en faciliteren dat mensen binnen de gemeente of eigen buurt elkaar ontmoeten, leren kennen en iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat kan zowel op onze buurtcentra: De Wieken en Het Trefpunt als in de buurt. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u vrijwilligerswerk wilt doen, uzelf wilt ontwikkelen of wilt deelnemen aan passende activiteiten in Noordwijk.

Bekijk de case hier!