Houweling
m
Animated block pattern
Mooijontwerp

Nieuwe klant: Houweling Group

Houweling Group, een familiebedrijf die zich inzet voor het beschermen van product, plant en persoon, is sinds september 2022 samen gaan werken met Mooijontwerp. Willemijn Davidson (rechts op de foto), voorheen werkzaam bij Priva en bekend met de kwaliteit van Mooijontwerp, had hiertoe opdracht gegeven. Sindsdien heeft Mooijontwerp verschillende projecten voor Houweling Group uitgevoerd, waaronder het ontwerpen van beurswanden en het updaten van de huisstijl. Ook heeft Mooijontwerp in samenwerking met Jell Fotografie gezorgd voor kwalitatief hoogwaardige fotografie voor hen.

Mooijontwerp is begonnen met het ontwerpen van kleine projecten, zoals een sticker en banners voor de nieuwsbrief van Houweling Group. Na deze succesvolle afronding, kreeg Mooijontwerp de opdracht om updates aan de huisstijl van de klant door te voeren, wat resulteerde in een frisse uitstraling. Vervolgens heeft Mooijontwerp deze uitstraling doorgevoerd op beurswanden voor verschillende beurzen, waaronder de Empack beurs, zodat Houweling Group zich op een professionele manier kon presenteren aan haar doelgroep.

Samenwerking voor een veilige toekomst

Houweling Group staat voor het beschermen van huidige relaties en toekomstige generaties, en door de samenwerking met Mooijontwerp wordt hier invulling aan gegeven. Mooijontwerp zorgt namelijk voor een professionele uitstraling van Houweling Group, waarbij kwaliteit voorop staat. Door de hoogwaardige fotografie van Jell Fotografie komt de boodschap van Houweling Group nog beter tot zijn recht.